Гризман греје шампионске наде Атлетика

Фудбалери Атлетико Мадрида савладали су као гости екипу Рајо Ваљекана са 1:0 и остали у трци са водећом Барселоном, која је са 1:0 савладала Ваљадолид.

"Јорганџије", после новог тријумфа у шампионату, али и победе Барселоне имају седам бодова заостатка.

Једини гол у Ваљекасу постигао је Антоан Гризман у 74. минуту, на асистенцију Алвара Морате.

Истовремено, Атлетико је преузео друго место од Реала, са два бода предности, иако "краљевићи" свој меч 24. кола играју у недељу против Ђироне.

У првом мечу дана, Леванте је у Вигу савладао Селту са 4:1, чиме је екипа из предграђа Валенсија побегла у сигурну зону.

Барселона је успела да освоји цео плен против Ваљадолида. Стрелац одлучујућег поготка био је Меси са беле тачке у 43. минуту сусрета.

Реал Сосиједан је на свом терену савладао Леганес са 3:0. Овом победом пришао је на бод заостатка за Алавесом који се налази на шестој позицији на табели, која води у европска такмичења.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво