Звезда убедљива против Војводине

Фудбалери Црвене звезде савладали су Војводину са 4:0 (2:0) у мечу 22. кола Суперлиге Србије. Меч на стадиону „Рајко Митић“ посматрало је 22.364 гледалаца.

Црвено-бели су овом победом задржали предност над пратиоцима на табели, који су такође забележили победе у мечевима 22. кола. Партизан је савладао Бачку са 3:0, док је Раднички из Ниша славио против Чукаричког са 2:0.

Звезда је од самог старта напала противника, наметнула свој стил игре и константно претила. Из такве игре створено је неколико прилика пред голом Војводине. Новосађани су претили углавном из контра напада, сторили су пар изгледних шанси, али је голман Борјан изашао као победник.

Домаћин је повео у 24. минуту. Бен је упутио лопту у казнени простор са леве стране, Симић је кратко додао до Боаћија, који је прецизним ударцем са око 12 метара савладао голмана Војводине.

Црвено-бели су удвостручили предност четири минута касније. Марин је упутио сјајан пас ка Симићу у шеснаестерцу, који је обишао Ростова и пласирао лопту у празну мрежу.

На старту другог полувремена Војводина је преузела иницијативу, претили су Новосађани, међутим нису успели да савладају расположеног Борјана.

Звезда је до трећег гола дошла у 68. минуту. Акцију је започео Марин, проследио је лопту до Стојковића који центаршутом из угла проналази самог Боаћија на пет метара, коме није било тешко да поново савлада Ростова.

Домаћин је потом умирио темпо игре и рутински привео меч крају, а у 89. минуту севнула је брза контра црвено-белих Марин је упослио Павкова у шесаестерцу који је матирао голмана Војводине.

У наредном колу, 23. фебруара, Црвена звезда гостује код Радника, док Војводина дочекује екипу Радничког из Ниша.

Ток меча:

17.55 - Крај меча. Црвена звезда - Војводина 4:0.

17.53 - ГОООЛ! Црвено-бели стижу до 4:0. Стрелац је Павков у 89. минуту. 

17.32 - ГОООЛ! Звезда води са 3:0. Стрелац је Боаћи у 68. минуту. Сјајан центаршут Стојковића искоса са десне стране, Боаћи је био сам на петерцу и пласирао лопту иза Ростова.

16.50 – Полувреме, Звезда води против Војводине 2:0.

16.32 – ГОООЛ! Звезда је удвостручила предност против Војводине. Само четири минута после првог гола, у листу стрелаца уписује се и Вељко Симић, на асистенцију Марина, па Звезда већ после пола сата игре има убедљиву предност.

16.27 – ГОООЛ! Звезда води од 24. минута, Погодак је постигао Ричмонд Боаћи. Одлична акција црвено-белих коју прецизним ударцем завршава нападач из Гане.

16.04 – Са неколико минута закашњења почео је меч на стадиону "Рајко Митић".

15.15 – Познати су састави тимова:

Звезда: Борјан, Стојковић, Савић, Милуновић, Гајић, Јовичић, Чаушић, Бен, Марин, Симић и Боаћи.

Војводина: Роцков, Стојковић, Граовац, Саничанин, Деветак, Милојевић, Митошевић, Ђуричин, Ђурић, Гојков и Езе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво