Јунајтед спрема спектакл, Фергусон поново на клупи

Фудбалери Манчестер јунајтеда и Бајерна одиграће 26. маја ревијални меч поводом 20 година од спектакуларног финала Лиге шампиона, а на клупи "ђавола" поново ће бити сер Алекс Фергусон.

Манчестер јунајтед је 1999. године у финалу Лиге шампиона савладао екипу Бајерна са 2:1, головима у зауставном времену сусрета, а две екипе ће се подсетити тог историјског меча на "Олд Трафорду" 26. маја.

Екипу Јунајтеда са клупе ће предводити сер Алекса Фергусон, а биће присутни играчи који су 1999. године играли велико финале на "Камп Ноу".

Да подсетимо, Бајерн је у том финалу повео голом Марија Баслера у шестом минуту, да би "ђаволи" до преокрета стигли у самом финишу меча, головима Тедија Шерингема и Оле Гунара Солскјера, садашњег менаџера Јунајтеда.

Сав приход са овог ревијалног меча ићи ће фондацију "Манчестер јунајтед".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво