Јирка: Звезда заслужује да опет игра Лигу шампиона

Фудбалер Црвене звезде Ерик Јирка каже да екипа Владана Милојевића има квалитет да и следеће сезоне игра у Лиги шампиона и то чак да надмаши салдо од четири бода.

Појачање из Спартака из Трнаве задовољан је играма у припремном периоду у којем је остварено свих шест победа, међу којима се истичу против Лудогореца (3:1) и Марибора (1:0).

"Екипа је јако квалитетна, на врхунском нивоу. Звезда је препозната у свету, па је нормално да има сјајне играче. Мислим да Звезда заслужује и да следеће сезоне игра у Лиги шампиона", рекао је Јирка новинарима током дружења у београдском трамвају са Звездиним бојама и грбом.

Словачко крило сматра да је група у Лиги шампиона с Ливерпулом, Пари Сен Жерменом и Наполијем била претешка.

"Ове сезоне је била прејака група, надам се да ће следеће бити више среће на жребу. У том случају, имаћемо добре шансе", додаје Јирка, који је скренуо пажњу на себе у сусретима Звезде и Спартака у квалификацијама за елитно такмичење.

Фудбалер са одличним физичким предиспозицијама, пред старт пролећног дела против Војводине, истиче да већ сада једва чека дуел са Партизаном 27. фебруара на "Маракани".

"Једва цекам дерби. За мечеве Црвене звезде и Партизана знам још док сам играо у Трнави. Пре меча у Београду са Звездом гледао сам навијаче путем интернета. То је било невероватно", закључио је Јирка, који је признао да се први пут возио у трамвају јер га у Трнави нема.

Фудбалери Црвене звезде данас против Војводине отварају пролећни део на стадиону "Рајко Митић" са почетком у 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво