Милојевић пред Вошу: Навијачи, подржите нас на пролећној премијери

Шампион Србије и лидер Суперлиге Црвена звезда у суботу од 16 часова дочекује Војводину на пролећној премијери, а тренер Владан Милојевић искористио прилику да позове Звездаше да у што већем броју подрже тим на том мечу.

"Улазимо у циљну равнину, а годину ћемо отворити сусретом који носи епитет дербија. Војводина је одлична екипа и пласман на табели не осликава прави квалитет Новосађана. Ангажманом Митошевића и Матића појачали су конкуренцију у нападу и покушали да поправе ефикасност. Предводи их млади колега Кривокапић који има сјајну перспективу и сматрам да је он прави избор за то место", рекао је тренер Црвене звезде.

Екипа Звезде почетак 2019. године дочекују уз сјајну традицију, али низ успеха не опушта Милојевића.

"Крећемо од нуле. За нас против Војводине почиње нова такмичарска година и ни тренутак не размишљамо о предности. Очекује нас низ изазова на два фронта, а овом приликом позвао бих све навијаче да нас подрже у што већем броју", поручио је стратег црвено-белих.

Наравно, посебну пажњу јавности изазивају новајлије пристигле ове зиме, али Милојевић није желео да издваја појединце.

"Новајлије су се одлично уклопиле, али део заслуга припада и староседеоцима који су их сјајно прихатили. Овај прелазни рок први је у којем смо могли да гледамо корак више и креирамо тим за будућност. Ови играчи залог су за више од једне сезоне. Сви ће добити прилику да се наметну и докажу, а оцене нећемо доносити после само једне утакмице лили полувремена", закључио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво