Навијачи и играчи Звезде трамвајем кроз Београд

Фудбалери Црвене звезде возили су се трамвајем, обележеним клупским бојама и грбом, по Београду пре старта пролећног дела сезоне и меча против Војводине у Суперлиги. Вукановић: Титула се подразумева.

Алекса Вукановић, Милош Вулић, Бранко Јовичић и Ерик Јирка дружили су се и потписивали аутограме навијачима, међу којима је био велики број деце.

Трасом од Господарске механе, преко центра града, па све до Богословије и назад, рута је специфичног трамваја у коме су четворица фудбалера.

Црвено-бели су на тај начин хтели да евоцирају успомене на раније времена када се баш трамвајем ишло на утакмице.

Фудбалери Црвене звезде и Војводине у суботу играју од 16 сати на стадиону "Рајко Митић".

Вукановић: Титула се подразумева

Нападач Црвене звезде Алекса Вукановић, током вожње трамвајем са бојама и грбом клуба, поручио је да га само победа интересује против Војводине на старту пролећног дела сезоне.

"Идемо на три бода, размисљамо само о томе, а не о ремију или, не дај боже, поразу. Циљ је титула, она се подразумева", рекао је Вукановић Танјугу.

О акцији Звезде, односно вожњи трамвајем од Господарске механе до Богословије и назад, каже да је прави потез.

"Предиван је осећај, лепа је ствар да се скупимо и дружимо у великом броју. Акција је сјајна, како за град, тако и за клуб", навео је први стрелац Суперлиге са 12 голова.

Појачање из Напретка позвало је навијаче Звезде да испуне трибине и помогну екипи против Војводине.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи