Кривокапић: Звезда најтежи ривал, не можемо да претимо

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић, пред дуел са Црвеном звездом у Суперлиги, каже да његов тим има најтежи могући задатак на старту пролећног дела, али да ће учинити све да се прикаже у правом светлу у Београду. Утакмица 22. кола Црвене звезде и Војводине игра се у суботу од 16 сати на стадиону "Рајко Митић".

"Очекује нас најтежи могући ривал у овом тренутку, свима је јасно да је Црвена звезда тренутно убедљиво изнад свих и да је по играчким, тренерским и управним структурама отишла далеко напред, на европском је нивоу. Међутим, ми гледамо нас и то како ћемо да изгледамо, желимо да пружимо максимум јер то је обавеза коју имамо према грбу и дресу", рекао је Кривокапић на конференцији за медије у Новом Саду.

Према његовим речима дуел Црвене звезде и Војводине није више дерби као некад.

"Нисмо у ситуацији да претимо или тврдимо како ћемо надиграти ривала, али ћемо се трудити, јер наду и жељу нико не може да нам одузме. Посебно ме радује то што, кроз разговоре са играчима, код њих видим велику жељу да покажу све што могу и знају", каже бивша "десетка" Црвене звезде.

Он је одао признање Звезди на досадашњим резултатима, али и упозорио.

"Звезда је у великој серији победа, али то понекад зна и да успева. Надам се да ће бити помало успавани и у суботу и да ћемо искористити тај моменат, па да покушамо да им прекинемо серију непобедивости", наводи он.

Интересантно да у Звездином тиму постоје чак шесторица бивших фудбалера Војводине - Душан Јованчић, Срђан Бабић, Милан Павков, Немања Супић, Зоран Поповић и Мирко Иванић.

"Наравно да сваки играч када игра против бившег клуба има додатни мотив, те верујем да ће тако бити и у њиховом случају. Ипак, не оптерећујемо се и гледамо само себе. Ко ће бити на другој страни за нас је тотално неважно", закључио је Кривокапић.

Утакмица 22. кола Црвена звезда - Војводина заказана је за суботу од 16 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво