Серхио Рамос о ВАР технологији: Праведније је...

Капитен фудбалера Реал Мадрида Серхио Рамос поздравио је потез увођења видео технологије (ВАР) после победе над Ајаксом (2:1) у Лиги шампиона, у мечу који је обележио накнадно поништен гол домаћем тиму баш преко ВАР-а.

Рамос поручује да ВАР доноси исправне одлуке, односно даје велику помоћ судијама, као што је Словенцу Дамиру Скомини у тренутку када је, према његовом мишљењу, Душан Тадић ометао у офсајду голмана Тиба Куртоу приликом ударца главом Николаса Таљафика.

"Велики сам фан ВАР-а и мало по мало прави фудбал праведнијим. Било је случајева када су нас сличне одлуке повредиле, али је у Амстердаму био кључан за Реал", признаје Рамос за телевизију Мувистар.

Рамос је у Амстердаму прославио и 600. утакмицу за краљевски клуб, па су испред њега само шесторица фудбалера са више одиграних мечева за Реал.

"Била је сјајна атмосфера, Ајакс је добар тим и знали смо да ћемо патити. Нисмо били на нашем најбољем нивоу, али смо се држали заједно и из контри дошли до предности. Два гола су огроман корак ка следећој рунди", закључио је он.

Реванш на мадридском стадиону Сантијаго Бернабеу заказан је за 5. март.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи