Иванић: Звезда искорак у каријери, једва чекам деби

Нови фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић представљен је на стадиону "Рајко Митић". Иванић је изјавио да је веома срећан што је стигао у тако велики клуб и да једва чека да заигра у црвено-белом дресу.

"Пресудило је то што сам желео искорак у каријери. Увек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за тај корак, исто као што је било када само отишао у БАТЕ. Тада сам био спреман за то, сада сам исто тако спреман да носим грб овако великог клуба", рекао је Иванић на промоцији у Медија центру стадиона Рајко Митић.

Он је додао да је спреман да дебитује, да осећа позитиван притисак због трансфера и да ће сигурно знати да се избори са великим очекивањима.

"На тренеру је да одлучи на којој позицији у везном реду ћу играти. Мени је најбитније да играм, да се прикључим екипи и уклопим што пре. На мени је да радим и да чекам шансу.

Иванића је у Звезди сачекао и Немања Милуновић, са којим је био саиграч у Белорусији.

"Наравно да ми значи што је ту, играли смо три године заједно. Није ми рекао ништа ново што нисам знао о Црвеној звезди, јер сам дошао у велики клуб о коме све знам. Колико смо блиски говори и да сам био уз њега приликом рођења оба детета", истакао је Иванић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво