Нови важан бод за Болоњу у борби за опстанак

Болоња и Ђенова одиграли нерешено 1:1 у мечу 23. кола Италијанске лиге. Победе Аталанте, Фросинонеа и Торина.

Екипа коју је преузео Синиша Михајловић је после победе над Интером у Милану (1:0), забележила и нерешен резултат на домаћем терену и са 18 бодова заузима 17. позицију и побегла је из опасне зоне. Ђенова се са 25 бодова налази на 13. месту.

Болоња је стигла до предности у 17. минуту. Поли је упутио центаршут са око 25 метара, Дестро се одлично снашао у казненом простору и главом савладао голмана домаћина.

Гости су изједначили 33. минуту. Лазовић је упути сјајан центаршут из корнера, на лопту је у скоку налетео Лерагер и главом затресао мрежу.

У наредном колу Болоња гостује код Роме, док Ђенова дочекује Лацио.

Резултати:

Болоња - Ђенова 1:1

Аталанта - СПАЛ 2:1

Сампдорија - Фросиноне 0:1

Торино - Удинезе 1:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво