Навијачи Саутемптона исмевали Салину трагедију

Навијачи Саутемптона приликом пораза њихове екипе од Кардифа резулатом 2:1, гестикулацијама авиона исмевали су гостујуће навијаче, алудирајући на трагедију Емилијана Сале, чији авион је пронађен на дну канала Ламанш.

Меч између Саутемптона и Кардифа почео је минутом ћутања у част трагично преминулог фудбалера Кардифа Емилијана Сале, чији је авион након несреће пронађен на дну канала Ламанш.

Ипак, поштовање према Кардифу и Сали нису имали поједини навијачи домаће екипе, који су гостујуће провоцирали гестикулацијом авионских крила, алудирајући на Салу.

Према незваничним информацијама редари на стадиону Саутемптона избацили су поменуте домаће навијаче.

Око три хиљаде навијача Кардифа гледало је своју екипу која је савладала Саутемптон са 2:1 у оквиру 21. кола Премијер лиге.

 

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 10. феб 2019, 08:32) - anonymous [нерегистровани]

Neotesano

ponašanje navijača nije samo prisutno u Srbiji već i na ostrvu.Nije mi jasno kakvi to ljudi mogu da se smeju nečijoj tragediji.

(недеља, 10. феб 2019, 08:13) - Дејан [нерегистровани]

Енглеска култура

Чувени џентлмени на које треба да се угледамо итд.

(недеља, 10. феб 2019, 07:39) - Sveta [нерегистровани]

To će doći i kod nas

Sva prljavština sa Zapada dolazi kod nas koje domaći građani prihvataju bez rezerve. Samo je pitanje na kojem delu Balkana će prvo početi. Pravoslavci nisu učeni tim morbidnim stvarima ali kad vide kako se to radi na "kulturnom i civilizacijskom Zapadu" onda se ugledaju na njih.