Да се зна ко је "краљ" Мадрида!

Дерби Мадрида припао је Реалу 3:1, чиме је "краљевски" клуб прескочио "јорганџије" на другом месту на табели Примере.

Више од 67.000 гледалаца на модерном "Ванда метрополитано" стадиону моглу је да ужива у изузетној утакмици коју су припредила два највећа мадридска клуба. Реал је као гост савладао Атлетико са 3:1 и преузео друго место на табели Примере.

Прво полувреме завршено је вођством Реала од 2:1. Каземиро је постигао прелеп погодак у 16. минуту, да би Гризман донео изједначење домаћину у 25. Серхио Рамос донео је нову преднот "краљевићима" са беле тачке у финишу првог дела сусрета.

Гарет Бејл је у 74. минуту искористио асистенцију Луке Модрића и поставио коначан резултат, Атлетико – Реал 1:3.

Неколико минута касније домаћи су остали са играчем мање на терену због искључења Томаса, па Аткетико није имао снаге да у финишу дође бар до бода.

Реал је сада други на табели Примере са 45 освојених бодова, једним више од Атлетика, а пет мање од водеће Барселоне, која свој меч 22. кола игра у недељу у Билбау.

У осталим мечевима Хетафе је са 3:1 савладао Селту, Еспањол са 2:1 био бољи од Ваљекана, док је Уеска победила Ђирону са 2:0. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара