Јунајтед наставио серију, "француска веза" јача од Фулама

Фудбалери манчестер јунајтеда наставили су серију добрих резултата откако је тим преузео Оле Гунар Солскјер, у Лондону су савладали екипу Фулама са 3:0. Пол Погба двоструки стрелац.

Осма победа Манчестер јунајтеда у деветој утакмици Солскјера на клупи "ђавола" – у утакмици 26. кола савладан је Фулам са 3:0.

Норвежанин на клупи Јунајтеда обара рекорде као тренер са највише освојених бодова на почетку мандата на клупи неког од тимова, а Пол Погба игра као препорођен откако је из клуба отишао Морињо.

Француз је у Лондону постигао два поготка, у 14. и 65. минуту (други гол са беле тачке), да би се у листу стрелаца уписао и његов земљак Антони Марсијал, у 23. минуту.

Јунајтед је тако, макар привремено, преузео четврто место на табели са 51 освојеним бодом, шест мање од трећепласираног Тотенхема, а бод више од Челсија, који тек треба да играју своје утакмице 26. кола.

У тиму Јунајтеда 90 минута одиграо је Немања Матић, на другој страни Александар Митровић. Оба српска репрезентативца успела су да зараде жуте картоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи