ПСЖ жели Кантеа, Реал и Јуве спремају "трејд"

Фудбалер Челсија Нголо Канте жеља је француског ПСЖ-а за летњи релазни рок, док је једна од главних тема трансфер гласина широм европских медија она у којој би Реал Мадрид могао да доведе Дибалу из Јувентуса, али би у супротном правцу отишли Марсело и Иско.

Упркос томе што је Канте недавно продужио уговор са тимом из Лондона, ПСЖ би могао у летњем прелазном року да пошаље примамљиву понуду "плавцима" за једног од најбољих дефанзивних везних фудбалера на свету.

Канте ове сезоне код тренера Сарија има знатно измењену улогу него што је био случај код Контеа, па остврски медији наводе да њихов однос између осталог због тога није на највишем нивоу. 

ПСЖ у Кантеу види замену за Адријана Рабиоа, који неће продужити уговор са тимом из Париза.

Реал Мадрид и Јувентус могли би да изврше размену играча на лето. Шпански Дон Балон тврди да је Реал веома заинтересован за фудбалера Јувентуса Паула Дибалу, али уколико жели да га доведе у своје редове, мора да се одрекне Марсела и Иска, који би у том сценарију ишли пут Торина у Јувентус.

Марсело је пре неколико дана изразио жељу да поново заигра са Роналдом, док је Иско већ дуже време незадовољан тренером Соларијем, који га не уврстава у поставу за лигашке мечеве. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво