Партизан представио Заима и Нгамбија

Фудбалски првак Србије београдски Партизан представио је два нова појачања у летњем прелазном року, Тунишанина Камела Заима и доскорашњег првотимца француског друголигаша Монпељеа, Камерунца Алексиса Нгамбија.

"Дошао сам у велики клуб са жељом да напредујем. Наравно, јако бих волео да се пласирамо у Лигу шампиона, али је наш главни задатак да одбранимо титулу државног првака", изјавио је 26.годишњи Нгамби.

Његов нови саиграч, репрезентативац Туниса Заим, оценио је да не очекује никакве проблеме око адаптације на нову средину.

"За Партизан сам чуо давно и изузетно сам срећан што сам овде. Учинићу све да оправдам поверење људи који су ме довели и веровали у мене", поручио ује Заим који игра на позицији офанзивног везног.

Новајлије у тиму "црно-белих" су се по заврштеку промоције упутили према Тари, где фудбалери освајача "дупле круне" обављају базични део припрема за наредниу сезону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво