Гајић: Партизан је звао, али желео сам само у Звезду

Нови десни бек Црвене звезде Милан Гајић открио је да је имао понуду Партизана, али да је од почетка разговора хтео само на "Маракану", одакле жели и до А репрезентације Србије.

Млади фудбалски репрезентативац стигао је у редове првака Србије из француског Бордоа да појача конкуренцију Филипу Стојковићу и Марку Гобељићу.

"У овом тренутку је жеља да носим црвено-бели дрес однела превагу, без обзира на финансије, иако не могу да кажем да ми Црвена звезда није понудила одличан уговор. Презадовољан сам, желим дуго да играм у Звезди и да се са навијачима радујем титулама и Лиги шампиона. Било је контаката других клубова са мојим агентима, али није било дилеме код мене, звездаш сам од малена", рекао је Гајић на представљању у Турској, а преноси клупски сајт.

Он је додао да су преговори дуго трајали, али да се ниједног тренутка није двоумио.

"Остварило се оно о чему сам дуго маштао. На мени је да се на што бољи начин уклопим, да допринесем екипи. Надам се да ће ово бити лепа и дуга сарадња", навео је Гајић и од досадашњег саиграча, а бившег штопера Вукашина Јовановића добио уверење да ће му бити одлично у Звезди.

Према његовим речима, у перспективи себе види као члана најјачег тима Србије.

"Било би сулудо да кажем да не бих то желео. Сваки фудбалер тежи да брани боје своје земље. Уз добре игре и константност верујем да могу да дођем до тог нивоа. И даље сам млад играч, има доста простора за рад. Не бих да се нешто деси преко ноћи, желим да радим темељно и напорно", закључио је Гајић.

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела задовољан је доласком Гајића.

"Покушао је да се афирмише у иностранству, у великом клубу као што је Бордо, где је стекао одређене професионалне навике које ће му користити у нашем клубу. Верујем да ће Гајић у Звезди остварити оно што је желео, а такође је клуб добио квалитетног играча како бисмо били још успешнији", поручио је Мркела.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво