Звезда славила и против Работничког

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Работничког са 2:1 у оквиру припремног меча у Анталији. Стрелци за црвено-беле били су Вукановић и Ебесилио.

Звезда је славила и у петој провери на припремама, овога пута у нешто неизвеснијем мечу у односу на остале.

Након што обе екипе нису искористиле изгледне прилике на обе стране, поготово Работнички који није искористио пенал у 36. минуту, пошто је одличну одбрану забележио голман Црвено-белих Поповић.

Ипак само пет минута касније Работнички стиже до предности од 1:0, стрелац је био Блажевски, након добре контре.

Звезда је само два минута касније поравнала на 1:1, стрелац је био Вукановић. Након центаршута Ебесилија из корнера, крилни фудбалер је добро реаговао на ближој стативи.

Након десетак минута у наставку Звезда је стигла до преокрета 2:1, стрелац је био Ебесилио, након добре акције црвено-белих Ебесилио, који је поставио испоставиће се коначан резултат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи