Звезда не стаје, стигао и Гајић!

Млади репрезентативни бек Милан Гајић од вечерас је нови фудбалер српског шампиона Црвене звезде, са којим је потписао уговор на три и по године. Циљ и жеља су ми да освајам титуле и трофеје са Звездом као и да из године у годину будемо учесници европских такмичења, поручио је Гајић.

Како су црвено-бели објавили на свом сајту, десни бек ће се екипи у анталији прикључити већ у уторак.

"У претходном периоду, може се рећи и годинама, кружила је прича како требам да се вратим у Србију, да дођем у Звезду. На крају, за мој рођендан, са малим закашњењем, остварила се и та жеља, како клуба тако и мене лично. Пресрећан сам, тешко је наћи праве речи, потпис је пробудио позитивне емоције, поносан сам што сам постао део црвено-беле фамилије ", рекао је Гајић након што је задужио дрес са бројем два.

Како је поручио, повратак у Србију представља нови изазов и корак напред у каријери.

"Три и по године проведене у иностранству сам искористио да прикупим искуство и у правом тренутку долазим у Звезду, као формиран, зрео играч, иако имам само 23 године. Циљ и жеља су ми да освајам титуле и трофеје са Звездом као и да из године у годину будемо учесници европских такмичења, пре свега Лиге шампиона. Пун сам ентузијазма и жеље да обрадујем српску и звездашку јавност", додао је.

Пре Гајића најтрофејнији српски клуб ове зиме довео је Немању Милуновића, Милопша Вулића, Алексу Вукановића и Ерика Јирку, који је купљен летос.

Како се може чути, клуб из Љутице Богдана има још једну жељу до краја прелазног рока а то је Мирко Иванић, играч средине терена Бате Борисова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи