Камара ухапшен због туче са чланом стручног штаба

Фудбалер Фулама Абубакар Камара поново је у центру пажње. Након сукоба са Александром Митровићем прошле недеље, француски фудбалер ухапшен је због туче са чланом стручног штаба клуба.

Камара је дошао у камп Фулама како би са челницима разговарао о свом статусу у клубу, али је долазак на састанак завршен тучом и хапшењем.

Како преносе енглески медији, Камара је физички насрнуо на једног члана стручног штаба.

Клуб је Камари забранио долазак у тренинг центар и све клупске активности па су дани француског нападача на "Крејвен котиџу" одбројани...

Тренер Клаудио Ранијери претходно му је забранио долазак на тренинге због недоличног понашања и ремећења атмосфере након сукоба који је имао са Александром Митровићем током тренинга у теретани и на часовима јоге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи