Марсело поручио управи Реала: Хоћу у Јувентус

Бразилски фудбалер Марсело затражио је од челника мадридског Реала да га пусте у Јувентус, пише торински Тутоспорт.

Марсело после 13 година жели да напусти "краљевски" клуб и придружи се великом пријатељу Кристијану Роналду, који је летос кренуо тим путем.

Овај 30-годишњи леви бек, један од кључних фудбалера Реала у освајању четири титуле првака Европе, три узастопне, пренео је људима из клуба да "пристану на трансфер уколико стигне понуда Јувентуса", наводи исти лист.

Шампион Италије у потрази је за појачањем на бековској позицији, на мети је и Матео Дармијан, који покрива обе стране исто као и Матија де Шиљо, пре свега јер се све више спомиње одлазак Алекса Сандра.

Марсело је са Реалом освојио чак 20 трофеја, а ове сезоне екипа Сантјага Соларија није на нивоу као ранијих година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво