Џејмсу Милнеру црвени картон показао бивши професор физичког

Џон Мос, премијерлигашки судија, и Џејмс Милнер, капитен Ливерпула, познају се веома, веома дуго...

Фудбалске судије нису професионалци (свакако професионално обављају своју дужност, али не живе од ње) јер тако, верује се, остају дистанцирани и од негативних појава у овом спорту.
Најбољи српски судија Милорад Мажић је менаџер у једној домаћој успешној фирми, док је енглески арбитар Џон Мос професор физичког васпитања.

И ту долазимо до једне веома занимљиве ситуације... На мечу између Ливерпула и Кристал Паласа, који је судио управо Мос, Џејмсу Милнеру показан је други жути картон после старта над Вилфридом Захом.

Ништа необично, посебно имајући у виду да Ливерпул баш и није блистао на овом мечу, да је примио чак три гола (укупно је примио десет до тада), а да је Милнер, због повреда саиграча, морао да игра као бек.

Али оно што јесте необично, или макар веома неуобичајено, јесте то да је, недуго након меча, испливала фотографија на друштвеним мрежама која показује како је Милнеров професор физичког, у детињству, био управо Џон Мос.

Милнер због овог инцидента неће играти против Лестер Ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво