Нејмар: Нисам глумио на Мундијалу

Најбољи бразилски фудбалер Нејмар да Силва изјавио је да не мари за критике легендарног сународника Пелеа и поручио да никада није желео да глуми да је грубо фаулиран.

Пеле, један од најбољих фудбалера свих времена, критиковао је звезду Пари Сен Жермена због наступа и "глуме" на Мундијалу у Русији.

"Пелеове критике? Било је занимљивих коментара. Чим не побеђујете, долазе критике. Никада нисам глумио током Светског првенства, био сам често на удару противника. Људи причају пуно о томе јер је у питању Нејмар и све је израженије. Поштујем Пелеа, али не одобравам такве критике", рекао је Нејмар за француски Канал плус.

Уједно, Нејмар је демантовао гласине да ће напустити Париз како би се вратио у Шпанију, у Реал Мадрид или Барселону.

"Приче о трансферу постоје откад сам професионални фудбалер. Ништа конкрентно се не дешава. Чим буде нешто, биће сви упознати", закључио је он.

Нејмар је ове сезоне већ постигао 20 голова, а три на последњем мечу у победи над Генганом од 9:0 у француској Лиги 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво