Ливерпул "преживео" Кристал Палас, Јунајтед не посустаје

Ливерпул је савладао Кристал Палас (4:2) у 23. колу Премијер лиге и тако је, макар привремено, побегао Манчестер Ситију на седам бодова. Манчестер Јунајтед наставио импресиван низ са тренером Олеом Гунаром Солшером, чији старт по именовању јесте најуспешнији старт једног тренера у историји "црвених ђавола".

Кристал Палас је повео на Енфилду, а погодак за тим Роја Хоџсона постигао је Андрос Таузенд.

Ливерпул је имао проблема да у првом делу сусрета створи озбиљнију прилику, али је зато у наставку, за само неколико минута, успео да преокрене резултат.

Прво је Салах постигао погодак после одбијеног ударца Вирџила Ван Дајка, да би затим Фирмино, после асистенције Набија Кеите, погодио за 2:1.

Кристал Палас је стигао до изједначења, након корнера који је извео Лука Миливојевић, када је стрелац био Томкинс.

Велика грешка голмана Сперонија, међутим, довела је Салаха у још једну наглашено изгледну ситуацију, из које је он постигао свој други, а Ливерпулом трећи погодак.

Садио Мане је у надокнади времена погодио за 4:2, али ни ту није био крај, пошто је Макс Мајер постигао трећи гол за Кристал Палас.

Манчестер Јунајтед је одржао ниску победа, започету доласком тренера Олеа Гунара Солшера. Норвежанин је постао први тренер у историји Манчестер јунајтеда (а то је једна импозантна историја) који је нанизао шест победа у исто толико мечева од тренутка именовања.

Стрелци на мечу са Брајтоном били су Пол Погба и Маркус Рашфорд, а јеидни гол за госте био је дело Паскала Гроса.

Вотфорд и Барнли одиграли су меч без голова, док је Борнмут са 2:0 победио Вест Хем.

Ралф Хасенхутл је такође тренер који је увелико подигао форму и ниво игре тима који је преузео, па је тако Саутемптон стигао до четврте победе откако је некадашњи тренер Ред Бул Лајпцига сео на клупу.

Овога пута савладан је Евертон на Сент Мерис стадиону (2:1). Њукасл је са 3:0 савладао Кардиф у малом дербију доњег дела табеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи