Спектакл на Молиноу, "вукови" појели "лисице"

Фудбалери Вулверхемптона савладали су на свом терену Лестер са 4:3, у првој утакмици 23. кола Премијер лиге. Јунак меч абио је Диого Жота, који ј епостигао хет-трик, али и победоносни гол за своју екипу у 93. минуту утакмице.

Фантастичан меч одиграли су Вулвси и Лестер у уводу 23. кола Премијер лиге. На крају је домаћин славио са 4:3 и претекао данашњег ривала на осмом месту на табели.

Вулвси су већ у првом полувремену стекли два гола предности, а стралци су били Жота и Бенет. Ипак, "лисице" на старту другог дела долазе до изједначења, преко Греја и Барнса.

Жота је у 64. минуту донео ново вођство екипи Нуна Еспирита Санта, да би Вес Морган у 87. минуту донео ново изједначење Лестеру.

Када се чекао послењи судијски звиждук, Вулвси су организовали јпош један, последњи напад на мечу. Раул Хименез је одлично асистирао Жоти, који комплетира хет-трик и доноси велико славље навијачима на "Молиноу".

Вулвси су осми на табели са 32 освојена бода, Лестер девети са бодом мање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво