Интер чува Шкринијара - нови уговор и три пута већа плата

Интер је урадио велики посао ове зиме - договорио је нову сарадњу са словачким одбрамбеним фудбалером Миланом Шкринијаром до 2023. године.

Тутоспорт пише да је 23-годишњи снажни штопер добио повишицу са милион на три милиона евра по сезони и годину дана дужи уговор у односу на садашњи.

Клуб са Сан Сира такав потез је повукао након што је Шкринијар одличним играма привукао пажњу Барселоне и Манчестер јунајтеда.

Посао би требало да буде озваничен следећег месеца, пошто су агенти фудбалера и челници "нероазура" постигли споразум.

Шкринијарова каријера константно иде узлазном путањом, пре само две и по године био је резерва у Сампдорији, пре него што се изборио и за само једну сезону прешао у Интер и наставио велики успон.

Сада је незамењив у Интеру и зато је летос одбијена понуда Барселоне од 50 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се