Милијаш: Дошло је време за освајање "дупле круне"

Најискуснији фудбалер Црвене звезде Ненад Милијаш изјавио је да верује да је ове сезоне дошло време за освајање "дупле круне" након 13 година чекања. Мени би баш значило да освојимо "дуплу круну", што би било лепо и због навијача и клуба, поручио је он.

"Много бих волео да освојимо "дуплу круну" која се баш дуго чека. Сигурно неће бити лако, није ни првенство готово као што неки причају и поред предности, а неће бити лако ни у Купу. Мени би баш значило да освојимо "дуплу круну", то би било лепо и због навијача и клуба, да заокружимо сезону", рекао је Милијаш за клупски сајт.

Он је додао да одлазак Ненада Крстичића, Милоша Дегенека и Немање Милића не прави проблем јер су дошли Милош Вулић, Немања Милуновић и Ерик Јирка.

"Отишли су нам неки битни играчи, али су дошли неки нови момци спремни да се боре. Великих промена није било, сачуван је костур тима. Битно је само да новајлије што пре схвате захтеве шефа стручног штаба Владана Милојевића и онда ће све бити лакше", наводи Милијаш, који је члан генерације црвено-белих која је освојила последњу "дуплу круну" 2006. године. 

Капитен црвено-белих наглашава да је га радује податак да на припремама у Пафосу има укупно 12 играча који су поникли на "Маракани".

"Последњих година се доста поправила ситуација на том плану и момци из омладинске школе добијају шансу, та деца најбоље знају шта је Црвена звезда. Науче у млађим категоријама шта значи Звезда и њима је много лакше да се прилагоде захтевима клуба него играчима који дођу са стране. Имају прилику да раде, имају тренера који им даје шансу, треба само да се труде и да буду свесни у каквом су клубу".

Милијаш је похвалио атмосферу у екипи уз речи да је управо она кључ добрих резултата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво