Јулијан Вајгл први пик Пари Сен Жермена у јануару

Пари Сен Жермен урадиће све како би у јануарском прелазном року довела Јулијана Вајгла, младог везисту Борусије из Дортмунда.

Томас Тухел је већ радио са дефанзивним везистом у Немачкој, када је некадашњи фудбалер Минхена 1860 био веома важан (практично круцијалан) део тима.

Спортски директор париског тима Антеро Енрике имао је задатак да Вајгла доведе још летос, у томе није успео, али сада су у француском шампиону уверени да ће комплетирати трансфер.

ПСЖ веома често игра са Маркињосом као „шестицом", што, иако је функционисало веома лепо, јесте тек импровизовано решење. Како преносе медији у Француској, Вајгл је и те како решен да поново ради са Томасом Тухелом.

„Не могу јавно да говорим о томе. Вајгл је сјајан фудбалер и човек, али он је још увек играч Борусије. Али играч какав је он нам је апсолутно неопходан", рекао је Тухел, чији тим се налази у Катару на тренинг кампу.

Повољна околност за ПСЖ јесте да Вајгл тренутно не игра превише у Борусији, јер тренер Лусијен Фавр на терену много чешће држи Вицела и Дилејнија.

Станислав Лоботка, словачки везиста који игра за Селту из Вига, такође је разматран у Паризу, али много реалније, у овом тренутку, делује његов прелазак у Наполи, тим са којим је ПСЖ, наравно, донедавно војевао у Лиги шампиона.

Сви ови играчи, међутим, свесни су (што их можда, напослетку, и одврати од доласка у ПСЖ) да је циљ свих циљева Пари Сен Жермена довођење Френкија Де Јонга из Ајакса на лето, коме је обећано место у првој екипи, а све са намером да се холандски фудбалер приволи у Париз, а не у неки од многобројних других европских гиганата који би га такође веома радо довели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво