Тотенхем квари посао Кинезима: Арнаутовић уместо Кејна

Фудбалер Вест Хема Марко Арнаутовић могао би да одустане од "већ виђеног" трансфера у кинески Шангај и остане у Лондону, у дресу Тотенхема, преноси Би-Би-Си.

Управа Тотенхема неће жалити новац за Аустријанца српског порекла, који би био идеална замена за Харија Кејна, који због повреде неће играти до марта.

Али не само то, него и на дуже стазе, јер се спекулише да ће капитен Енглеске на лето у Реал Мадрид.

Арнаутовић се пре неколико дана против Арсенала практично опростио од навијача, требало је да потпише за Шангај, који му нуди плату од 20 милиона евра, али сада се укључио Тотенхем.

Сјајни 29-годишњи нападач је 2017. године стигао у Вест Хем за тадашњи клупски рекорд од 25 милиона евра из Стоука, а раније је играо за Вердер, Интер и Твенте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи