Кеирош ускоро на клупи репрезентације Колумбије

Португалски фудбалски стручњак Карлос Кеирош близу је да напусти клупу Ирана и постане селектор репрезентације Колумбије после Азијског купа.

Потпреседник Фудбалског савеза Колумбије Алваро Гонзалес изјавио је да су преговори са Кеирошом у завршној фази и да би све могло да буде готово до краја недеље.

"Састали смо се са њим два пута, импресионирао нас је", рекао је Гонзалес за локалне медије.

Кеирош је осам година селектор Ирана, водио га је на Светским првенствима у Бразилу и Русији, а потом је потписао уговор само до краја Азијског купа у Уједињеним Арапским Емиратима, где сада има два тријумфа у групи из исто толико мечева.

Раније је водио Реал Мадрид, јапанску Нагоју, њујоршки Метростарс и селекције Португала (два пута), Јужне Африке и УАЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво