Проблеми за Тотенхем, Кејн ван терена два месеца

Хари Кејн, због повреде лигамента чланка, неће играти у наредна два месеца.

Нападач Тотенхема тако неће играти у дуелу осмине финала Лиге шампиона у којем се лондонски тим састаје са Борусијом из Дортмунда.

Кејн се повредио после старта Фила Џоунса на самом крају утакмице са Манчестер јунајтедом (0:1). Он је у уторак био на скенирању, пошто се чекало да оток спласне и тако отклони препреку у дијагностиковању природе и озбиљности повреде.

„Након прелиминарних прогноза сада можемо и јасније да кажемо да је Хари Кејн повредио лигаменте у левом чланку. Он ће остати под надзором нашег медицинског особља док отпочиње процес рехабилитације, а очекује се да ће се вратити тренинзима у марту", каже се у саопштењу Тотенхема.

Осим меча са Борусијом из Дортмунда и утакмице са Челсије у Карабао Купу, шест мечева у Премијер лиги биће одиграно током опоравка Кејна, међу којима је још један дуел са Челсијем, али и дерби северног Лондона са Арсеналом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво