Тебас: Повратак Мориња у Шпанију био би спектакл

Председник Ла Лиге Хавијер Тебас изјавио да би веома радо дочекао повратак Жозеа Мориња у најјачу шпанску лигу. Он је коментарисао наводе неких медија у Шпанији и Португалији који најављују Морињов повратак у Реал Мадрид.

Морињо је добио отказ у Манчестер јунајтеду 18. децембра, а недавно је рекао да би му била „огромна част" да поново води „лос бланкосе".

„Он је сјајан тренер и његов повратак би био спектакл. Једино нисам сигуран у који би клуб дошао", рекао је Тебас.

Португалски тренер је освојио Ла Лигу, шпански Суперкуп и Куп Краља током три сезоне у Мадриду, по одласку је задржао добре односе са председником Реал Мадрида Флорентином Пересом.

Сантијаго Солари тренутно води Реал Мадрид, али он је од почетка схваћен као привремено решење. Његова позиција је постала додатно отежана лошим стартом 2019. године, у којима Реал, на две утакмице, није победио.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи