Рикардо: Тешко ми је, први пут видим снег…

Најбољи стрелац Партизана Рикардо Гомеш признао је да му не прија што је у Београду први пут видео снег током зимских припрема за други део сезоне. Фудбалер са Зеленортских острва са два дана закашњења прикључио се саиграчима на припремама у Спортском центру Телеоптик, где га је изненадио снежни покривач.

"Морам признати да ми је веома тешко јер се први пут сусрећем са снегом на терену, али се навикавам полако. Други играчи су навикли и научени од малена на такве услове тренинга и утакмица, а ја до сада нисам имао прилику да се сретнем са овом врстом "зимских чаролија", уз осмех је поручио Рикардо за клупски сајт.

Он је додао да ће заувек да памти меч по огромном снегу против Мачве (0:0) на крају првог дела Суперлиге.

"Више је лично на зачарани град у Хумској, него на фудбалски терен", нашалио се стрелац 14 голова за црно-беле.

Према његовим речима мало му смета ниска температура, али је свестан да ће брзо доћи лепше време.

"Свиђа ми се веома Београд, људи су љубазни, прате фудбал и препознају ме када се негде појавим", закључио је он.

Рикардо је летос стигао у Партизан из португалског друголигаша Насионала и добрим играма и головима, међу којима је и један на вечитом дербију, скренуо пажњу иностраних клубова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи