Челси спреман да за 112 милиона пусти Азара у Реал

Лондонски Челси спреман је да следећег лета пусти најбољег фудбалера Едена Азара у Реал Мадрид за 112 милиона евра, преноси британски Телеграф.

Поменути износ је округло 100 милиона фунти у Великој Британији, испод којег Челси не жели да иде када су у питању преговори са актуелним прваком Европе.

Азар ће на лето ући у последњу годину уговора са Челсијем и зато Реал хоће да урадити идентичну ствар као прошлог августа када је по истом приципу из "плаваца" довео голмана Тиба Куртоу.

Челси инсистира да га задржи, али Белгијанац одуговлачи са продужетком уговора и чека крај сезоне да донесе коначну одлуку.

Велике су шансе да Азар на лето прихвати позив из Мадрида од краљевског клуба, пошто је често пута говорио да му је сан да заигра у том дресу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара