Барселона и Бајерн желе Морату на позајмицу

Алваро Мората налази се у великим проблемима у Челсију, пошто због форме у којој се налази добија све мање минута код тренера Сарија. Интересовање да Шпанца доведу на позајмицу показали су Барселона и Бајерн.

Мората је у Челси дошао из редова Реала, али још увек није показао ни делић партија због којих га је Антонио Конте довео у редове "плаваца" за 66 милиона евра.

Нови тренер Челсија Маурисио Сари готово да игра без класичног нападача читаве сезоне, због чега је приморан да своје редове појача новим центарфором (вероватно Игуаином), а самим тим се одрекне Морате. 

Барселона је продала резервног нападача Мунира, па је тренутно Луис Суарез једини класични нападач у екипи. 

"Блауграна" жели да доведе још једног нападача, па су осим за Морату, интересовање показали узмеђу осталог још и за Бен Једера и Љорентеа.

Минхенски Бајерн такође жели да освежи напад, јер се налази у сличној ситуацији као и Барселона.

И Барселона и Бајерн су за сада према наводима шпанских, односно немачких медија, интересовање за Морату показали у виду позајмице, јер се Челси вероватно неће одлучити да прода 26-годишњег фудбалера за суму испод 50 милиона евра.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи