Терзић: Продаја Дегенека планирана, добијамо четири милиона

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић открио је да четири милиона долара износи трансфер Милоша Дегенека у саудијски Ал Хилал и поручио да је то био планиран потез након доласка Немање Милуновића.

Дегенек је, после само шест месеци у клубу, отишао из Звезде и од богатих шеика добио уговор на три и по године вредан два милиона евра по сезони.

"Завршили смо данас трансфер Милоша Дегенека у саудијски Ал Хилал. Црвеној звезди припада четири милиона долара, ово је један од најбољих пословних потеза у последње време када се узме у обзир да смо Дегенека пре само шест месеци довели за износ од 200.000 евра. Планирали смо продају једног штопера и зато смо пре месец дана довели Немању Милуновића из БАТЕ Борисова као слободног играча", рекао је Терзић.

Он се у име Црвене звезде захвалио Дегенеку на великом доприносу и додао да су врата повратка за њега отворена.

"Квалитетним играма и врхунским професионализмом оставио је изванредан утисак на све праве звездаше. Желимо му много среће у новом клубу и надамо се да ће се Милош једног дана као играч вратити у своју Звезду", закључио је Терзић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво