Еуфоричан дочек за Пријовића у Џеди

Српском фудбалеру Александру Пријовићу, новом нападачу Ал Итихада, навијачи су приредили несвакидашњи дочек при доласку на аеродром у Џеди. Пријовић је једва прошао кроз масу од неколико стотина људи, а снимак његовог дочека се убрзо појавио на друштвеним мрежама.

Александр Пријовић, доскорашњи нападач грчког ПАОК-а, потписао је уговор са Ал Итихад на четири и по године, уз годишњу плату од 5,3 милиона евра и без великих бонуса који су укључени, док грчком клубу следује 10 милиона евра на име обештећења.

После 16 кола текуће сезоне Ал Итихад је претпоследњи на табели и очекује се да ће Пријовићев долазак допринети да знатно поправе пласман што су својом еуфоријом на његовом дочеку показали и сами навијачи.

Пријовић је стигао у тим чији је тренер Хрват Славен Билић, а нови саиграч биће му бивши нападач Црвене звезде Александар Пешић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво