Фабрегас и званично код Анрија

Шпанац Сеск Фабрегас ново је појачање француског Монака, у који долази из редова Челсија. Фабрегас је потписао уговор на три и по године са тимом на зачељу француског првенства.

Фабрегасу ће тренер у Монаку бити некадашњи саиграч из Арсенала, Француз Тијери Анри.

Шпанац је потписао уговор на три и по године са Монаком, који је налази на 19. месту у француском првенству.

"Овде сам да помогнем тиму. Веома сам узбуђен и једва чекам да заиграм за Монако", изјавио је Фабрегас.

Фабрегас је прошао омладинску школу Барселоне и Арсенала. У "тобџијама" је започео професионалну каријеру са само 16 година, касније је био капитен клуба, а у Лондону је провео осам сезона, након чега је испунио дечачки сан пошто је прешао у Барселону.

Уследио је повратак у Лондон, али у редове градског ривала Арсенала, екипу Челсија, због чега је био на удару критика навијача у Енглеској.

Фабрегас, који има 31 годину је у свом последњем мечу за Челси био капитен "плаваца" на мечу ФА Купа против Нотингем Фореста. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво