Терзић: Дегенек близу Ал Хилала, Борјану и Савићу нови уговори

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио о трансферима и циљевима клуба.

Терзић је изјавио да нема опуштања у клубу због велике предности у односу на Раднички и Партизан и да су одбрана титуле првака и Куп Србије главни циљ.

"Рекли смо играчима да су циљеви и очекивања иста за 2019. годину. Звездина лествица је висока, кроз целу историју је тако било, тако да одбрана титуле и освајање дупље круне остаје циљ. Имамо добру предност, али се не опуштамо и не потцењујемо Партизан и Раднички. Чека нас тешка борба", рекао је Терзић новинарима на почетку припрема.

Он је открио да је Милош Дегенек близу одлуке да пређе у саудијски Ал Хилал за три милиона евра.

"Јуче смо разговарали, има фантастичну понуду из Саудијске Арабије. Фокусиран је на Азијски куп, али мислим да је близу да прихвати понуду у наредних неколико дана. Све иде у том правцу. Зато смо довели Милуновића. Ако Дегенек оде, Савић остаје, са њим је договорена нова сарадња".

Сигурно остаје и Милан Борјан, а Терзић је потврдио да ће голман имати боља примања.

"Могуће је да ће Родић отићи до краја јануара. Ту је Терзић, заслужио је шансу... Звезда живи од продаје играча, да их доводи јефтино, а продаје скупо", поручио је Терзић и најавио да би, због мањег броја мечева у другом делу, могло да оде пет фудбалера са мањим улогама.

Према његовим речима. вероватно неће бити долазака како се не би гомилао играчки кадар.

"Евентуално ако буде већих одлазака може да се деси да доведемо неког. Размишља се о неким играчима, постоје спремна решења. Биће миран прелазни рок", навео је он, додајући да у екипи остаје Ерик Јирка, исто као Ел Фарду Бен, Марко Марин, Ричмонд Боаћи и Борјан за које су одбијене понуде.

Црвено-бели ће у Београду радити до недеље када путују у словеначку базу Терме Чатеж, а онда путују у Анталију, где ће бити од 26. јануара до 9. фебруара.

Заказане су и пријатељске утакмице против аустријског Вакера (27. јануар), Аустрије (30. јануар), Лудогореца (2. фебруар), Работничког (5. фебруар) и Марибора (8. фебруар).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво