Морињо: Бенфика није опција, вратио бих се у Реал или Интер

Португалски стручњак Жозе Морињо нема намеру да се враћа у Бенфику, али признаје да би му била велика част поново да води Реал Мадрид или Интер.

Морињо је тренутно слободан након што је прошлог месеца добио отказ у Манчестер јунајтеду, па су већ кренуле спекулације да би могао опет да седне на клупу Интера, где је био од 2008. до 2010. и потом отишао у Реал до 2013. године.

"Немам намеру да се враћам у Португалију, Бенфика није опција за мене. Повратак би био велика част (Реал или Интер прим. аут), али још нисам причао о томе. Када се тренер или играч враћа у клуб то значи да је урадио нешто позитивно. Тако сам се осећао када сам други пут преузео Челси", рекао је Морињо за телевизију Correio da Manha.

Морињо, ипак, истиче да жели да се одмори и сачека праву понуду.

"Имам времена да критикујем самог себе и анализирам у миру све што је било последњих неколико година. Спремићу се за нову фазу у каријери", закључио је Морињо.

Он је освојио две титуле првака Европе (Порто, Интер), а био је и шампион у свим државама у којима је радио - Португалији (Порто два пута), Енглеској (Челси три пута), Италији (Интер два пута) и Шпанији (Реал једном).

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво