Павар потписао за Бајерн

Фудбалер Штутгарта и Француске Бенџамин Павар на лето ће појачати редовеве минхенској Бајерна, потврдио је спортски директор бавараца, Хасан Салихамиџић.

Павар је већ неко време жеља Бајерна, који је и раније желео да га доведе у своје редове. Од недавно се у трку за француског дефанзивца укључио и Манчестер јунајтед, али су Баварци успели да победе у тој трци. Бајерн је активирао клаузулу вредну 35 милиона евра, коју Павар има у уговору.

"Павар ће сезону завршити у Штутгарту, а Бајерну ће се прикључити 1. јула", потврдио је Салихамиџић.

Павар је пажњу на себе привукао одличним партијама у дресу Француске са којом је освојио протекло Светско првенство, а посебно голом против Аргентине у осмини финала, који је проглашен за најбољи гол првенства.

Француски репрезентативац може да игра на позицијама штопера и десног бека, има 22 године, а током каријере наступао је за Лил и Штутгарт. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи