Крстајић враћа Миливојевића у репрезентацију?

Лука Миливојевић требало би да се врати у репрезентацију за пријатељски меч против Немачке и старт квалификација за Европско првенство против Португалије.

Капитен фудбалера Кристал паласа Лука Миливојевић добиће позив селектора репрезентације Србије Младена Крстајића за пријатељски меч против Немачке и старт квалификација за Европско првенство против Португалије, преноси Спортски журнал.

Такав епилог најавио је и Крстајић, али и председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза, па се очекује да се реши сукоб на релацији селектор–Миливојевић започет на Мундијалу у Русији.

Тада је Миливојевић имао много замерки на тактику Крстајића одмах након дуела са Швајцарском (1:2), касније је и све чешће јавно изражавао незадовољство, пропустио и комплетну Лигу нација, али је селектор понављао да му не замера и да ће га позвати када дође право време, иако је везиста био оптужен за покушај пуча.

У новој години, где Србију чека велики задатак да се пласира на ЕП после две деценије, први човек ФСС Славиша Кокеза сматра да је време да Миливојевић поново обуче дрес "орлова".

"У овом случају нико није 100 одсто у праву. Било је емотивних реакција са обе стране, али мислим да Лука Миливојевић нема право да не игра за Србију, исто као што селектор нема право да га не позове у национални тим", рекао је Кокеза за Журнал.

Србија гостује Немачкој у Волфсбургу 20. марта, а пет дана касније игра у Лисабону против актуелног шампиона Европе на старту квалификација.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи