Милинковић-Савић стрелац, победе Интера, Роме и Наполија

Сергеј Милинковић Савић постигао је гол у ремију Лација и Торина 1:1, у утакмици 19. кола Серије А. Интер славио у Емполију 1:0, Рома у Парми 2:0. Аталанта као гост савладала Сасуоло са 6:2, уз три поготка Јосипа Иличића. Наполи сломио отпор Болоње - 3:2, а Милан екипе Спала - 2:1.

Репрезентативац Србије Сергеј Милинковић-Савић постигао је други гол у три утакмице, али његов Лацио није успео да стигне до победе у дуелу са Торином – 1:1.

Небеско-плави ипак су остали четврти на табели Серије А после 19 утакмица, иако су и Рома и Интер забележили победе.

Интер је у Емполију славио са 1:0, голом Балдеа Кејте у 72. минуту и остао на трећем месту са 39 освојених бодова, 14 мање од првопласираног Јувентуса.

Рома је такође била сигурна на гостовању, у Парми је славила са 2:0 головима Кристантеа и Ундера.

Најзанимљивије је било у Ређо Емилији, где је Сасуоло изгубио од Аталанте убедљиво 6:2. Чак три поготка на мечу постигао је резервиста Јосип Иличић.

Кјево је на свом терену савладао Фросиноне са 1:0, Удинезе је био бољи од Каљарија 2:0, док су Ђенова и Фиорентина играли без голова.

Наполи је на свом терену савладао упорну Болоњу и вратио се на победнички колосек.

Милик је два пута доводио Наполитанце у предност (16. и 51. минут), али су гости преко Сантадера и Данила десет минута пре краја дошли надомак бода.

Међутим, Дрис Мертенс је имао другачији план, пошто је голом у 88. минуту донео победу и славље навијачима на Сан Паолу.

У последњем мечу дана у Серији А Милан је на свом терену савладао Спал са 2:1.

Гости су повели преко Петање у 13. минуту, изједначио је Кастиљехо три минута касније, да би победу росо-нерима донео Игуаин у 64. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво