Јувентус ВАР-ом до победе

Фудбалери Јувентуса савладали су Сампдорију са 2:1 (1:1) у мечу 19. кола Серије А. Гостима поништен гол у 92. минуту након асистенције ВАР-а.

Јувентус је успео да савлада Сампдорију и заврши јесењи део првенства на првом месту са освојена 53 бода испред Наполија, који има 41 и утакмицу мање. Сампдорија је поразом остала на 29 бодова и тренутно је на петој позицији на табели.

„Стара дама“ је повела у другом минуту сусрета. Након пресеченог напада гостију на десној страни, Дибала је упутио дијагоналу, лопту је прихватио Роналдо закорачио у казнени простор и прецизним ударцем савладао голмана Сампдорије.

Гости су изједначили у 33. минуту. Након изведеног корнера, лопта је погодила Кана у руку, а судија је након прегледаног снимка показао на белу тачку. Прецизан је био Кваљарела.

Јувентус је поново повео у 65. минуту. После корнера лопта је погодила једног од играча у руку и судија је показао на једанаестерац. Роналдо је био сигуран са беле тачке и другим голом вратио предност свом тиму.

Самдорија је у другом минуту надокнаде стигла до изједначења, али је судија након прегледаног ВАР-а поништио гол и показао да је стрелац гола био у офсајду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво