Дегенек: Остајем у Звезди, не жалим за дресом Србије

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да планира да остане у редовима црвено-белих и поручио да му није жао што не игра за репрезентацију Србије јер је већи део свог живота провео у Аустралији.

Дегенек је рођен у Книну, једно време је провео у Србије, али се са осам година преселио у Аустралију.

Играо је за омладинску селекцију Србије, али је потом изабрао А тим земље у којој је одрастао.

"За сада је план такав да остајем овде и да, Боже здравља, узмемо титулу и Куп следеће године. Што се тиче репрезентације није ми жао што не наступам за Србију. Наступам за Аустралију, тамо сам живео већи део свог живота", рекао је Дегенек за клупску телевизију.

Он је одговарајући на питања навијача Звезде открио да му је улазак у Лигу шампиона против Салцбурга најемотивнији тренутак године, затим да му је најтеже било да чува Мохамеда Салаха из Ливерпула, као и да број пет на дресу носи по мајчиној жељи.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво