Милуновићева "трећа срећа": Коначно сам у Звезди

Досадашњи фудбалер БАТЕ Борисова Немања Милуновић представљен је као прво зимско појачање Црвене звезде и поручио да је коначно задовољан што је стигао на "Маракану" након годину дана преговора са садашњом управом клуба.

Милуновић је потписао двоипогодишњи уговор са прваком Србије у који долази као слободан играч.

"Звезда је велики клуб, част ми је што сам овде. Велика је одговорност да наставимо путем којим иде Црвена звезда у последње две године. Надам се да ћемо бити успешно и да ћу оправдати велико поверење управе и тренера", рекао је Милуновић на стадиону "Рајко Митић", пре него што је задужио дрес са бројем 25.

Милуновић, који за репрезентацију Србије има три утакмице и један гол, каже да је био близу Звезде и док је био члан лучанске Младости.

"Нисам бројао колико пута сам био близу Звезде, али је ово трећи прелазни рок да причам са садашњом управом. Чак сам три или четири пута био на стадиону "Рајко Митић" да преговарам са Драганом Џајићем док је водио клуб. Најбитније је да сам коначно ту и да сам презадовољан", рекао је Милуновић.

Милуновић се присетио када је играо са БАТЕ-ом против Црвене звезде у Лиги Европе прошле године.

"Прво питање у Белорусији било ми је поводом навијача, читали су саиграчи преко интернета о атмосфери. Ако се сећате, имали смо превелики респект, били смо без лопте првих 15 минута. Много је важна публика, а о Звездиним навијачима не треба трошити речи, увек су 12. играч", рекао је високи штопер додајући да би волео да му се у Звезди из БАТЕ-а придружи Мирко Иванић.

Спортски директор Митар Мркела изразио је задовољство доласком Милуновића.

"Милуновић је дуго био наша жеља, одличан је играч. Верујем да ће нашу јаку одбрану учинити још јачом. Обезбедиће стабилност на дужи период нашем тиму", поручио је Мркела и још једном потврдио да је Иванић на мети за трансфер, али да посао зависи од више фактора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво