Рабио договорио трансфер у Барселону

Везни фудбалер Пари Сен Жермена Адријен Рабио договорио је прелазак у Барселону следећег лета, преносе шпански и француски медији.

Рабио ће, осим ако се не склопи посао два клуба у јануару, на Ноу Камп да стигне 1. јула као слободан играч када му истекне уговор са матичним ПСЖ-ом.

Рабио је више пута одбијао понуде управе "светаца" за нову сарадњу, чак му је била предвиђена улога капитена, али је инсистирао на одласку.

Барселона је била најбржа и најиздашњија у конкуренцији Интера, Милана, Јувентуса и Арсенала, па му је понудила само 10 милиона евра за потпис.

Овај 23-годишњи фудбалер због одбијања да продужи уговор са ПСЖ-ом није у плановима тренера Томаса Тухела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво