Невил: Мурињо платио цех због штедње, Покетино решење

Бивши капитен фудбалера Манчестер Јунајтеда Гери Невил сматра да је отказ менаџеру Жозеу Мурињу резултат слабог улагања управе клуба у летњем прелазном року. Португалац је данас смењен, два дана после пораза од Ливерпула (3:1) и продужене серије лоших резултата.

"Отказ Мурињу је све због лоше одрађеног летњег прелазног рока. Управа није била за то да се даје велики новац за појачања", рекао је Невил британским медијима и проценио да су трансфери Фреда (60 милиона) и Диога Далота (22 милиона) премало за велики клуб попут Јунајтеда.

Невил, који је целу каријеру провео на Олд Трафорду, изнео је идеју да од лета Јунајтед преузме садашњи менаџер Тотенхема Маурисио Покетино.

"За мене је он идеалан кандидат. Манчестер је пробао са менаџерима који имају освојену Лигу шампиона, са трофејима у више националних лига. Моје виђење је да је сада дошло време за три кључне ствари, промоција млађих фудбалера, узбудљив фудбал и победе", закључио је он.

Манчестер Јунајтед тренутно је шести на табели Премијер лиге са чак 11 бодова мање од Челсија, који је на месту за Лигу шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво