Гвардиола јури Иска, Јувентус Погбу

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изразио је велику жељу да у својим редовима види фудбалера Реала Иска, а две стране су оствариле контакт, преноси шпански Ас, док италијански медији преносе да се Јувентус састао са фудбалским агентом Рајолом у договору око Пола Погбе.

Иско би у Манчестер могао да дође вероватно у летњем прелазном року, пошто је тешко да ће се Реал одрећи фудбалера таквог квалитета на полусезони, наводи Ас.

Менаџер Ситија Пеп Гвардиола неколико пута је хвалио партије које је Иско пружао у дресу Реала, а према наводима две стране су оствариле прве контакте.

Челници Јувентуса састали су се са популарним фудбалским агентом Мином Рајолом како би причали о обнављању уговора Мојса Кина, али и ради договарања услова повратка Пола Погбе у редове "старе даме".

Погба се све чешће налази на удару критика острвских медија, па би Француз већ у Јануару могао да се врати у Јувентус, али тај трансфер додатно комликује Морињова смена у Јунајтеду.

У осталим гласинама везаним за прелазни рок, Барселона је због повреде Томаса Вермалена и Умтитија приморана на потрагу за новим дефанзивцем, а једна од опција могла би бити и Антонио Рудигер, који још увек није причао са Челсијем о продужетку уговора.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи