Раднички победом у Крушевцу завршио први део Суперлиге

Фудбалери Радничког савладали су као гости екипу Напретка са 2:1 и завршили први део Суперлиге на другом месту на табели. Врањанци славили победу у Земуну, без голова у дуелу Младости и Рада.

Три утакмице 21. кола Суперлиге, које су биле заказане за прошли викенд, одигране су у понедељак, чиме је завршен први део сезоне.

Раднички је наставио са добрим резултатима и у Крушевцу забележио нови тријумф – 2:1. Дринчић и Хаскић били су стрелци за Нишлије, док је једини гол за Напредак постигао Костић.

Раднички је тако први део сезоне завршио на другом месту на табели, са девет бодова мање од Црвене звезде и шест више од Партизана на трећем месту. Напредак је пети са 33 освојена бода.

Динамо из Врања није имао много чему да се радује ове јесени, али су на крају забележили тријумф у Земуну – 2:1. Домаћи су повели голом Вучића, да би преокрет Врањанцима донели Стевановић и Недељковић.

Динамо је и даље убедљиво последњи са десет освојених бодова, док Земун чека зиму на претпоследњем месту са 15 бодова.

У дуелу између Младости и Рада није било голова.

Младост је први део сезоне завршила на шестом месту са 33 освојена бода, док је Рад 14. са 16 бодова.

Такмичење у Суперлиги наставља се у другој половини фебруара.

Резултати и стрелци 21. кола:

Земун – Динамо Врање 1:2 (Вучић 15 – Стевановић 45, Недељковић 65), Младост Лучани – Рад 0:0, Напредак – Раднички Ниш 1:2 (Маринковић 9 – Дринчић 7, Хаскић 24).

Раније одиграно:

Спартак – Вождовац 3:2 (Обрадовић 62, Торбица 77, Ћаласан 90+5. пенал – Луковић 28, Зличић 42), Војводина – Пролетер 0:0, Чукарички – Црвена звезда 1:2 (Стојановић 28 – Бен 24. пенал, Боаћи 30), Радник – Бачка 3:2 (Златановић 10, Стојановић 38, Даноски 51 – Мичић 15, Грабеж 70), Партизан – Мачва 0:0.

Табела:

Црвена звезда 59 бодова, Раднички Ниш 50, Партизан 44, Чукарички 39, Напредак 33, Младост Лучани 33, Пролетер 28, Војводина 28, Радник 28, Мачва 22, Вождовац 19, Спартак 19, Бачка 18, Рад 16, Земун 15, Динамо Врање 10.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво