Митровић и Милојевић добили "Златне лопте" ФСС за 2018.

Голгетер Фулама Александар Митровић и тренер Црвене звезде Владан Милојевић добили су "Златне лопте" Фудбалског савеза Србије за 2018. годину.

Њима су признања уручили први човек ФСС Славиша Кокеза и потпредседник Ненад Бјековић.

Александар Митровић је рекао да је добио најдраже индивидуално признање у каријери.

"Сав труд, рад и дисциплина су се на крају се вратили. Нема ништа лепше него да вас цене ваши људи. Ова година је била једна од најбољих у клупском и репрезентативном фудбалу, а ја се надам да ћу наставити са головима", поручио је он на свечаности у хотелу "Краун плаза".

Милојевић је захвалио играчима, навијачима и свима из клуба.

"Ова награда ми пуно значи, али она припада свим људима из Црвене звезде, али и навијачима. Ова година је била јако добра... Нисам од оних који гледају прошлост... Хвала мојим играчима, без њих не бих био ово што јесам", рекао је Милојевић.

Митровић је признање заслужио головима за Фулам у Премијер лиги, где је наставио да тресе мреже, исто као у Лиги нација за Србију, док је Милојевић је другу годину заредом лауреат, након што је са Звездом освојио титулу првака Србије и изборио историјски пласман у Лигу шампиона.

"Златну лопту" ФСС-а до сада су добијали Немања Видић и Илија Петковић (2005), Дејан Станковић и Љубиша Тумбаковић (2006), Никола Жигић и Мирослав Ђукић (2007), Немања Видић и Славиша Јокановић (2008), Милош Красић и Радомир Антић (2009), Дејан Станковић и Мирослав Рајевац (2010), Александар Коларов и Иван Јовановић (2011), Бранислав Ивановић и Драгомир Окука (2012), Бранислав Ивановић и Љубинко Друловић (2013), Немања Матић и Радован Ћурчић (2014), Немања Матић и Вељко Пауновић (2015), Душан Тадић и Драган Стојковић Пикси (2016) и Владимир Стојковић и Владан Милојевић (2017).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво